Home » Om Nils Harbo

Om Nils Harbo

Nils Harbo

Nils Harbo er musiker, komponist og producer. Harbo har medvirket på over 70 cd-udgivelser og driver musikstudiet Techpoint, der ligger i Valby.

Det oprindelige hovedinstrument er guitar, men Harbo spiller også keyboards og synger. Sammen med DJ Henrik Hjarnø er Harbo nomineret til en Danish Music Award og begge har under det fælles navn Jox remixet for et hav af kunstnere, herunder Bob Marley, Sarah Brightman, Safri Duo, Infernal, Michael Falch/Malurt, Danser med Drenge og mange danske MGP-navne. Harbo har desuden lavet produktioner og skrevet musik i en bred vifte af stilarter. Blandt de kunstnere Harbo har arbejdet med kan nævnes Nagano All Stars, Jimi Bikini, Miss Mokupa, Galore, 2 x Kaj, Birthe Kjær, Rocketeer, Søren Bundgård, Rubber Band, Palle Pirat og Casper Christensen.

I 2012 udkom Nils Harbos soloalbum under navnet Mohavi, hvor han bl.a. får hjælp af Søren Balsner (Carpark North) og af sangerinden Anne Christine (dansk vokalist, bosat i London). I øjeblikket er Nils Harbo aktuel i det elektroniske band Tribox.

Nils Harbo har også løst mange opgaver for Dansk Musiker Forbund, bl.a. som redaktør på Dansk Musik Årbog og musikinfo.dk. Nils Harbo er grejredaktør på fagbladet Musikeren, hvor han skriver om nyt udstyr og anmelder software og musikinstrumenter hver måned.

Nils Harbo er en efterspurgt underviser, der bl.a. har undervist i musikproduktion, lydteknik og musiksoftware på Rytmisk Musikkonservatorium, Rytmisk Højskole og ArtLab og på efteruddannelseskurser for KODA og Dansk Musiker Forbund.

SE MERE HER:
Harbos YouTube kanal med undervisningsvideoer
Nils Harbo på LinkedIn
Nils Harbo på Facebook
Techpoint på Facebook
Grejsider på fagbladet Musikeren
Børneshowet Palle Pirat

 

Nils Harbo aka Mohavi

Nils Harbo aka Mohavi er aktuel med albummet “Man and Machine”