Home » Undervisning

Undervisning

Nils Harbo underviser bl.a. på musikskoler, højskoler, aftenskoler, efteruddannelseskurser m.v., men du kan også få privatundervisning og enetimer.

Undervisningen kan foregå i dit eget miljø eller i Techpoint Studie (se priser nederst).
Der ydes rabat til børn og unge under 18 år.

LogicProX

Logic Pro X og Garageband
Få hjælp til alle funktioner og detaljer i Apples populære musikprogrammer. Betjening, redigering, funktioner, effekter, instrumenter – alt på grundigt og seriøst plan – tilpasset dine ønsker og tekniske niveau.

Studie og lydteknik
Indspilning, mix eller mastering. Lær om mikrofonopstilling, brug af effekter og betjening af eq, kompressor, rumklang, delay osv. Få værdifulde tips om alt, fra akustik til studiemonitors. Få gode råd om indkøb af udstyr, der matcher din pengepung og dine behov.

Bliv en bedre producer
Professionelle tips og indgangsvinkler til musikproduktion. Lær at lave bedre beats, groovy guitarrytmer eller stemningsfulde synthakkorder og producere en god grundlyd, der kommer ud af boxen. Få essentielle værktøjer til god vokalproduktion og arrangering af musik. Tricks of the trade and Kill Your Darlings!

Kunstnerisk sparring: Få gode råd til din musik
Professionelle tips og indgangsvinkler til musikproduktion. Nils Harbo lytter grundigt til din musik og hjælper dig med at optimere udtrykket og fungerer som coach, sparringspartner og ”A&R”-mand. Nils Harbo har mange års erfaringer fra samarbejde med pladeselskaber og som talentspejder, bl.a. som redaktør på musikmagasinet Gaffas hæderkronede ”Båndsalat”.

Nyt: Musikvideo
Lær mere om Apple iMovie og Final Cut, der er gode programmer til at lave egne videoer til markedsføring af din musik. Hvordan laver man en ”The making of…”-video? Få gode og nyttige tips til at komme i gang med både musikvideoen og kunstnervideoen, der promoverer musikken. Du får gode værktøjer til emnevalg, interviewteknik og historiefortælling; når du skal lave baggrundsvideoen. Du får et crashkursus i lyssætning, billedkomposition og visuel design. Du får tips til musikvideoproduktion og viden om valg af rette redigeringssoftware. Lær grundprincipper i videoredigering. Lær om effekter (og især ikke-effekter), klipning og om tilføjelse af lydeffekter, grafik, titler og undertekster. Lær om videolyd, valg af udstyr og rigtig mikrofonvalg.

Ovenstående er et lille udpluk af de undervisningsemner, der udbydes; men undervisningen kan skræddersys og tilpasses dine personlige behov

 

PRISER:

45 min. lektion koster 375 kr.
60 min. lektion koster 500 kr. (Priser er inkl. moms)

BESTIL 10 TIMER OG SPAR 1.000 KR!

Bestil 10 timers kursus og få 2 timer gratis!  Et 10-timers “klippekort” koster nemlig kun 4.000 kr.
Et klippekort er et 10- timers kursus fordelt over 5 mdr. Timerne betales forud og de 10 lektioner a 60 min (el. tilsvarende) afvikles efter nærmere aftale.
Ved klippekort sparer eleven 20%.

 

Sæsonaftaler og børne/unge rabat :

Lektion à 50 minutter koster 375 kr. (dvs. 1.500 kr. pr. måned).
Lektion à 25 minutter koster 200 kr. (dvs. 800 kr. pr. måned).

 

Firmaer og holdkurser

Kontakt Nils Harbo for et fordelagtigt tilbud, hvis I er flere, der ønsker et kursus.